Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Entre els dies del 10 al 24 de febrer de 2003 s'exposa al públic tot el fons documental històric del Servei Meteorològic de Catalunya dipositat, de fa poc, a la Cartoteca de Catalunya de l'ICC. Són gairebé quaranta peces originals, entre les quals hi ha documents administratius, mapes del temps, dades d'observacions meteorològiques i fotografies.

La Societat Catalana de Geografia es felicita d'aquesta donació i exposició. L'arribada a bon port dels vaixells retrobats és sempre motiu de satisfacció i joia. En aquest cas, voldríem que també fos de reconeixement a Eduard Fontserè i Riba, el primer capità d'aquella nau donada per enfonsada desprès de trenta-dos mesos de torbonada.

   

Tempesta davant Blanes el dia
de la Mare  de Déu  d'Agost de
1925. Fotografia del fons histò-
ric del Servei  Metereòlogic  de
Catalunya difosa al WEB-ICC.
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 de febrer de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat