Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

 

 

La Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT) convoca el Premi Catalunya d'Urbanisme al millor planejament territorial o urbanístic aprovat en els dos darrers anys en l'àmbit del territori català. Va ser instituït l'any 1998 i enguany es convoca per tercera vegada

L'objectiu del premi és reconèixer i estimular els esforços dels tècnics i de l'Administració en la millora de l'urbanisme i de l'ordenació del territori de Catalunya.

Les candidatures al Premi Catalunya d'Urbanisme poden ésser proposades pels autors i les administracions gestores, o per qualsevol membre de la SCOT. Caldrà disposar del vistiplau dels autors o promotors dels plans que hagin estat presentats al concurs per tercers.

El jurat estarà format per: el president, el vicepresident i el secretari de la SCOT, o per aquells a qui es delegui aquesta representació i per quatre persones més de reconegut prestigi en el camp de l'urbanisme i l'ordenació del territori.

Aquest premi no té dotació econòmica. El termini d'admissió de candidatures acaba el dia 21 de febrer de 2003, a les 13 hores.

Consulteu el detall de les bases en el LXXII Cartell de Premis i de Borses d'Estudi de l'Institut d'Estudis Catalans

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
16 de gener de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat