Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

IV Congrés de Ciència del Paisatge

 

Intervencions en el Paisatge

 

Castelló d'Empúries, 15, 16 i 17 d'octubre del 2003

El Congrés és el punt de trobada entre diferents professionals que es dediquen a l'estudi del paisatge. El tema dominant serà la intervenció antròpica en els paisatges naturals, rurals o urbans. L'exposició d'experiències serà la base de discussió sobre criteris, objectius, metodologies emprades i resultats de l'aplicació

 

Per debatre aspectes concrets, s'organitzaran taules de contrast amb experts i cafès debat en els quals podran participar tots els assistents. A la cloenda s'aprovarà la Carta- Manifest del Paisatge, consensuada per diferents experts.

 

L'organització del Congrés va a càrrec del Servei Científicotècnic de Gestió i Evolució del Paisatge de la UB. Col·laboren: Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Departament de Medi Ambient, ambdós de la Generalitat de Catalunya, i l'Ajuntament de la Comtal Vila de Castelló d'Empúries. Per a detalls dirigiu-vos als organitzadors.

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
16 de desembre de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat