Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

L'Assemblea General Extraordinària de l'Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya (AGPC) celebrada el proppassat dia 26 de novembre va votar negativament la proposta de dissolució de l'AGPC plantejada arran de la creació del Col·legi de Geògrafs i, més en concret, de la constitució de la Demarcació Territorial de Catalunya.

En el debat que va seguir sobre "el paper i el funcionament de l'AGPC i les seves relacions amb el Col·legi de Geògrafs (...) s'expressà l'acord que el que es vol és un funcionament conjunt, una fusió a la pràctica que possibiliti que els socis de l'AGPC que no s'hagin col·legiat no quedin desvinculats del col·lectiu professional, amb una gestió de la Demarcació del Col·legi i de l'AGPC que sigui a la pràctica unificada. Per això, cal redefinir els objectius de l'AGPC i les prestacions que els seus socis poden tenir en el futur."

 

"En relació a totes aquestes qüestions, s'acordà establir un grup de treball que presentarà una proposta, en la línia del projecte de conveni entre l'AGPC i la Demarcació del Col·legi de Geògrafs i per tal de concretar-ne els detalls. El grup està format per Rafael Giménez, Puri Alba, Carme Montaner, Boris Orellana, Antoni F. Tulla, Enric Rodellas, Ignasi Cuadros, i Rafel Llussà. L'objectiu del grup és fer un document que expressi la redefinició de l'AGPC i que reculli un programa de treball de l'Associació per als dos propers anys."

Informació recollida de l'Acta de l'Assemblea. Els fragments disposats entre cometes la reprodueixen textualment.

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
16 de desembre de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat