Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

El Centre d'Estudis del Bages i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages organitzen un Congrés que "pretén aplegar tots els estudiosos i investigadors que es mouen a l'entorn del món vitivinícola de l'àrea mediterrània i, especialment, a les terres de cultura catalana", sota el lema:

Els paisatges de la vinya

Uns paisatges "profundament socials perquè parlen de l'acció de l'jome sobre la natura i de les relacions entre els homes per obtenir el vi, la beguda característica de l'arc mediterrani. El congrés de Manresa us proposa, doncs, acostar-vos a aquests paisatges des de la geografia, la història, l'antropologia, l'enologia, l'arquitectura rural, l'etnologia, etc".

 

Els paisatges de la vinya

 

Els paisatges de la vinya

Manresa, 24, 25 i 26 d'octubre de 2003.

Llorenç Ferrer coordina la Comissió organitzadora. En formen part: Joan Francesc Baltièrrez, Antoni Daura, Jaume Gibert, Robert Martí, Jaume Plans, Valentí Roqueta, Josep Ma. Soler i Jordi Suades.

Els àmbits de treball seran: "vinya, paisatge i territori", "vinya i patrimoni", "vinya, costums i tradicions" i "vinya i medi ambient al segle XXI", cadascuna de les quals serà objecte d'una ponència. Admeten comunicacions.

Podeu obtenir més informació a Briefing.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
18 de febrer de 2003
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat