Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Jornades I.E.C.
La terra i el medi

En una societat tan tecnificada com la nostra, hi ha la tendència de presentar els problemes des d'una perspectiva sectorial. Més enllà d'aquest d'especialització, l'Institut d'Estudis Catalans amb vint-i-sis societats filials que abasten tots els àmbits de la ciància, la tecnologia i les humanitats, vol suscitar l'adopció de visions interdisciplinàries davant de problemàtiques d'interès social. Així doncs, en aquestes conferències, que són la segona edició d'una sèrie que començà l'any 2001 amb el cicle titulat L'aigua i el medi, es vol tractar el tema del sòl des de diferents punts de vista: tecnològic, de gestió, legal, cultural, científic, etc. Es preveu que les conferències es faran durant cinc setmanes, en el decurs de les quals es presentaran els diferents vessants d'una qüestió tan important per al nostre país i de tanta actualitat com és la terra i l'ús que se'n fa.

 

 

El programa inclou dotze conferències repartides en nou sessions les dates de les quals van de 25 de setembre fins a 24 d'octubre d'enguany. Totes les conferències començaran a les 19 hores i l'assistència és gratuïta. Tindran lloc a la Sala Pere Coromines de l'I.E.C, carrer del Carme 47, Barcelona.

Aquestes jornades reben crèdits de lliure elecció reconeguts per les universitats:
Universitat Autònoma de Barcelona: 1,5 crèdits
Universitat de Barcelona: 1 crèdit
Universitat de Girona: 1 crèdit
Universitat de Lleida: 1 crèdit

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 de setembre de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat