Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

 

Us transcrivim la comunicació signada per Elisabet Sau i Raventós, com a Vicepresidenta de l'Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, i per Àlex Tarroja i Coscuela, com a president del Col·legi de Geògrafs, en relació amb la constitució de la secció catalana del Col·legi de Geògrafs, operació en la qual, i com podreu llegir, també hi és involucrada la SCdG.

 

CONSTITUCIÓ DE LA SECCIÓ CATALANA
DEL COL·LEGI DE GEÒGRAFS

Companys i companyes,

Segurament heu tingut notícia de la constitució, el passat mes d'octubre, del Col·legi de Geògrafs. En tots aquests mesos, s'han anat fent una sèrie de feines de creació de la infraestructura del Col·legi i de programació d'activitats i serveis.

Per altra banda, la Junta de Govern del Col·legi va acordar, el 27 d'abril passat, la creació de la Demarcació catalana del Col·legi. Per a tal fi, s'ha constituït una Comissió on també participen l'Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya i la Societat Catalana de Geografia i s'ha començat a treballar en el disseny de les seves estructures i l'organització de l'Assemblea constituent, amb el calendari provisional que us concretem més avall.

Com a institucions que integrem la Comissió de constitució de la Demarcació, us convidem a participar en aquest procés per tal de donar més força a la nostra professió. Si esteu interessats en participar a l'Assemblea de constitució de la Demarcació del Col·legi a Catalunya us podeu col·legiar a través del formulari que trobareu al web www.geografos.org. El termini per a fer-ho s'exhaureix el 15 de juliol, data en que, per motius reglamentaris, es tancarà el cens.

El calendari previst és el següent:
15 de juliol: Convocatòria de l'Assemblea constituent. Per imperatiu reglamentari, en aquesta data queda tancat el cens col·legial per a participar en l'assemblea i s'obre el termini per a presentar candidatures per a la primera Junta de Govern de la Demarcació.

16 de juliol: Exposició del cens col·legial al web del Col·legi (www.geografos.org) durant 15 dies.
4 d'agost: Es tanca el termini per a la presentació de reclamacions al cens.
7 d'agost: Resolució de reclamacions.
8 de setembre: Data limit de presentació de candidatures per a les eleccions a la primera Junta de la Demarcació.
9 de setembre: Proclamació de candidatures. Comunicació als col·legiats i obertura del termini de vot per correu.
9 d'octubre: Assemblea constituent.

La convocatoria formal farà oficial aquest calendari - llevat de possibles ajustaments - i, a l'octubre, hi haurà ja una estructura propia del Col·legi a Catalunya, amb una Junta específica.

Som conscients que algun dels terminis coincideix en ple període de vacances, però retardar-ho més suposaria fer l'Assemblea el mes de desembre. Per això hem volgut ja avançar-vos aquesta previsió de calendari, per a poder fer previsions i, evidentment, tenir-vos informats de la marxa del procés.

Volem remarcar que el cens per a participar a l'assemblea constituent del 9 d'octubre queda tancat al moment de la convocatòria, és a dir, el 15 de juliol. Us recomanem, per tant, a tots els interessats i interessades, de fer efectiva la vostra col·legiació abans del 15 de juliol. Trobareu la informació per a fer-ho al web www.geografos.org.

Us convidem a formar part del Col·legi a Catalunya, des del seu primer moment.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 de juny de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat