Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

L'ADENC (Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura) organitza enguany un nou cicle de sortides de camp de temàtica geològica. Esta dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre a reconèixer les principals roques i minerals que hom pot trobar al nostre país. No calen coneixements previs i creiem que resultarà tant d'interès a persones novelles com les ja iniciades.

El cicle esta plantejat com una unitat temàtica teòrica i pràctica, de tal manera que en cada itinerari s'observarà un grup de roques diferents. D'aquesta manera, la totalitat del cicle de sortides donarà una visió global de la petrografia, la part de la geologia que tracta de la descripció i la classificació sistemàtica de les roques.

 

Roques intrusives : dissabte 23 de març, tot el dia : Camí de ronda de s'Agaró : Castell i Platja d'Aro (Baix Empordà)

Roques sedimentàries : diumenge 28 d'abril, matinal : Riera de Sant Jaume : Viladecavalls (Vallès Occidental)

Roques metamòrfiques i jaciments minerals : dissabte 18 de maig, tot el dia : Bosc de Poblet : Vimbodí (Conca de Barberà)

Roques volcàniques : diumenge 2 de juny, tot el dia : Pedrera del Boscarró i volcà de Santa Margarida: Sant Joan les Fonts i Santa Pau (Garrotxa)

Roques metamòrfiques : dissabte 22 de juny, matinal : Serra de les Pedritxes : Terrassa i Matadepera (Vallès Occidental)

Cal fer inscripció i les places són limitades. Contacteu amb ADENC per més informació.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
25 d'abril de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat