Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

Pels dies 15 i 16 de juny de 2002 s'anuncia la celebració d'una Trobada d'Estudi per a la Preservació del Patrimoni en Pedra Seca als Països Catalans. Tindrà lloc a la Casa de la Culla de Manresa, seu del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages. L'organitza el grup de treball d'aquest Consell.

Els objectius de la trobada són els d'establir contactes entre els estudiosos d'aquesta modalitat d'arquitectura rural i formular estratègies de futur de cara a la seva defensa i preservació. Així mateix, i com a primer pas

 

indispensable, reunir propostes d'inventari i catalogació d'aquest patrimoni.

El desenvolupament de la trobada es basa en la presentació i debat de les comunicacions dels participants. Cal presentar el text de la comunicació fins al dia 25 de maig de 2002. Pel diumenge 16 és prevista una excusió a Santa Maria d'Horta, a una vintena de quilòmetres de Manresa, per estudiar diferents exemples de tines, barraques i marges en pedra seca.

La data límit d'inscripció és el dia 3 de juny. Podeu sol·licitar més informació a la Secretaria de la Trobada: Sra. Marta González (tel. 93 873 65 25) o bé al Sr. Josep Soler i Bonet.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 d'abril de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat