Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

El I Congrés d'Història Marítima de Catalunya se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de novembre de 2002 al Museu Marítim de Barcelona.

L’objectiu principal del congrés és aprofundir en el coneixement de la tradició marítima de Catalunya en general i de Barcelona en particular i actualitzar la seva memòria històrica. Concretament es vol prestar atenció als dos últims segles: XIX i XX. També es vol facilitar el contacte entre els investigadors, enfortir el treball en aquest àmbit científic i dotar-lo de continuïtat. El congrés està obert a la participació d’historiadors, especialistes i tècnics del món marítim, així com a totes aquelles persones que treballin en disciplines relacionades amb el tema: professors, estudiants, col·legis professionals i associacions.

Les àrees temàtiques del congrés són les següents:

  • Ciències nàutiques i tecnologia
  • Etnologia i cultura
  • Infrastructures i obra pública
  • Economia i món empresarial
  • Barcelona marítima

Els resums de les comunicacions s’hauran d’enviar abans del 31 de maig del 2002. El programa definitiu s’enviarà el mes de juny del 2002. Per a més informació i inscripció contacteu amb la Sra. Roser Berenguer (Museu Marítim de Barcelona).

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 d'abril de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat