Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

   

El congost de Mont-rebei, un espai natural singular a la Noguera Ribagorçana, pot visitar-se amb major seguretat i comoditat.

Entre parets de roca de gran verticalitat, que arriben fins als cinc-cents metres d'alçària, està situat a la serralada del Montsec, a la comarca de la Noguera, i va ser adquirit per la Fundació Territori i Paisatge el 1999. D'aleshores ençà, s'hi han agençat vuit miradors al llarg del camí que recorre el congost, així com baranes i passamans que milloren la seguretat d'excursionistes i visitants.

La Fundació ha iniciat també la redacció d'un pla tècnic de gestió forestal que comprèn diverses actuacions de repoblació i millora dels boscos de la zona.

 

[Text i fotografia difosos per Caixa de Catalunya]

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
18 d'abril de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat