Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

 

 

Els propers dies 11 i 12 d'abril se celebrarà a Barcelona la reunió de constitució del Grupo de Trabajo de Pensamiento Geográfico depenent de l'Asociación de Geográfos Españoles AGE. Aquesta ubicació respon a l'oferiment de la Societat Catalana de Geografia per a hostatjar la reunió als seus locals del carrer del Carme i que va ser acceptat de bon grat per la direcció provisional del Grupo.

L'accés a les sessions és reservat als adherents del Grupo. Els socis i les sòcies que desitgin assistir-hi, o obtenir més informació, cal que es posin en contacte amb la Sra. Perla Zusman, responsable de l'organització a Barcelona.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 de febrer de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat