Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

La professora Janice Monk, presidenta de l'Association of American Geographers (AAG) ha convidat la professora Ma. Dolors Garcia, en qualitat de presidenta de la Societat Catalana de Geografia, a participar en la sessió plenària presidencial de l'Annual Meeting de l'AAG que tindrà lloc a Los Angeles, Cal., els dies del 19 al 23 de març vinent.

 

En aquesta sessió la nostra presidenta compartirà faristol amb altres tres Societats convidades: Canadian Association of Geographers, Institute of Australian Geographers, i California Geographical Society. El motiu d'aquest aplec rau en l'interés de la professora Monk per eixamplar i aprofundir les relacions internacionals dels geògrafs nordamericans i amb les societats de geografia en especial. La professora Monk ha estat especialment interessada en la presència de la Societat Catalana de Geografia 'per raó del seu ritme d'activitat i atès que representa un exemple de col·lectiu amb una acusada identitat territorial'.

Cal valorar aquesta deferència, que agraïm, en el ben entès que el Congrés de l'AAG és la trobada de geògrafs i geògrafes més important del Món i que la sessió esmentada constitueix un dels seus actes centrals. És per això que la Societat Catalana de Geografia, i la seva presidenta en particular, se senten molt honorades per poder participar-hi de manera tan destacada.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 de febrer de 2002
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat