Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 

Text i imatge rebuts de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

 

 

L'ICGC ha publicat el Gran Atles Topogràfic de Catalunya a escala 1:25 000. L'atles aplega, en un únic volum i en 756 pàgines, la sèrie Mapa topogràfic de Catalunya 1:25 000, la informació cartogràfica de la qual ha estat actualitzada per a l'edició de l'Atles.

L'obra mostra la realitat del territori amb un gran nivell de detall. Alguns dels elements geogràfics s'han reforçat amb una simbologia específica, el que permet que l'Atles sigui una eina no només científica o tècnica sinó de suport al sector turístic i del lleure.

L'Atles s'acompanya d'un índex toponímic de 114.698 noms geogràfics, categoritzats i jerarquitzats, que ajuden a localitzar la informació en els mapes i que reflecteixen la riquesa territorial i les variants lingüístiques.

El contingut de l'Atles és fruit d'un laboriós procés de treball, que comença amb vols per obtenir les imatges necessàries per elaborar els mapes i que, al llarg del seu desenvolupament, precisa de la participació de tècnics de diferents disciplines i diverses institucions. Així, per exemple, l'obra ha comptat amb la col·laboració d'actors del territori que han aportat dades sobre camins, itineraris de senderisme i ciclisme i punts d’interès turístic.

El Gran Atles Topogràfic de Catalunya es pot adquirir a la botiga electrònica de l'ICGC.

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
30 de desembre de 2016
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxviii
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat