Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
   

 

 

 

  Diàlegs ambientals ’12 : turisme i sostenibilitat
Quartes jornades d’anàlisi i debat sobre les ciències ambientals
 
  L’objectiu d’aquestes jornades és posar sobre la taula els principals reptes ambientals i territorials del país. A la vegada, aportar nitidesa sobre els aspectes clau on cal enfocar la recerca, les polítiques i els esforços en matèria de sostenibilitat.
 
24 de maig Turisme litoral : Protegir la costa surt a compte? / Oriol Nel·lo (UAB - IEC) i José A. Donaire (UdG).
 
31 de maig Ecoturisme : Revalorització dels entorns naturals o massificació? / Xavier Basora (Espai TReS) i Josep M. Prats (Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa).
 
14 de juny Turisme comunitari : Entre el mite i la realitat / Jordi Gascón (Col·lectiu d’Estudis sobre Cooperació i Desenvolupament) i Diego Barrado Timón (Universidad Autónoma de Madrid).
 
21 de juny Turisme de neu : La candidatura Barcelona - Pirineu 2022. Una oportunitat per dinamitzar turísticament el Pirineu? / Enric Truñó (Ajuntament de Barcelona) i Francesc López Palomeque (UB).
 
28 de juny
Turisme i canvi climàtic : Riscos i oportunitats en un escenari de canvi / M. Belén Gómez Martín (UB) i Jorge Olcina Cantos (Universitat d'Alacant).
 
Totes les sessions se celebraran a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona) de 18:30h a 20:30h.

El cicle ha estat organitzat per l'Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i la Societat Catalana d'Ordenació del Territori.

L’assistència és lliure. Es prega confirmació d’assistència per correu electrònic a l’adreça accamb@gmail.com.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l’ACCA. Feu-ho a través de la pàgina web (www.cienciesambientals.org) o per correu electrònic.
Detall fotogràfic de P. Alegre: el cercle de Gavarnie (05.09.2010).

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 de maig de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxviii
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat