·     ·     ·     ·     ·     ·     · Activitats del curs 2017-18 ·   Trajectòria  ·  Directori  ·  Publicacions  ·  Miscel·lània
    · 
  · 
les Conferències 
  ·  la propera
  · 
les Sortides d'Estudi 
  ·  la propera
  · 
els Premis 
  · 
Activitats diverses i avisos
  ·   
 
 
  · 
  · 
  · 
Totes les sortides d'estudi dels primers setanta-cinc anys.
  PDF 

 

Les sortides d'estudi se centren en la coneixença monogràfica d'una ciutat o d'una contrada de les terres catalanes, al llarg d'una o diverses jornades.

La sortida de tardor farà cap al poblat ibèric dels Vilars d'Arbeca (Garrigues) i a l'estany d’Ivars i Vila-sana (Pla d’Urgell), el dissabte 21 d'octubre de 2017. Els participants en la sortida de primavera aniran a Olesa de Montserrat, el 14 d'abril del 2018. La sortida de cloenda de curs és en curs de preparació.

L'edició 2018 del viatge de Setmana Santa, organitzat per Viatges Panorama, farà cap a MADEIRA i illes adjacents. Del 31 de maig al 3 de juny s'efectuarà un viatge especial a l'illa de MENORCA, organitzat per la mateixa agència de viatges i sota els auspicis de la SCG.

 

 

 
   
l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 d'abril de 2018
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxviii
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat